PSG: Kajlijan Mbape poželeo sreću Ligi 1

Smešan mural Kajlijana Mbapea u Madridu

Njegov odlazak u Real Madrid potvrđen je na nekoliko meseci i uskoro će biti zvaničan. I zaista, posle sedam godina provedenih u Pari Sen Žermenu, Kajlijan Mbape će napustiti glavni klub i Francusku kako bi isplovio za glavni grad Iberije. I posle neuspeha u polufinalu Lige šampiona protiv Borusije Dortmund, svetski šampion iz 2018. će to želeti da nadoknadi ove subote u finalu Kupe de Fransa protiv OL.

U međuvremenu, KM7 ide na oproštajnu turneju. Nakon što se zahvalio svima u PSG putem video snimka i tokom ceremonije dodele trofeja UNFP-a, Mbape se ovog petka vratio u X (bivši Tviter) kako bi odgovorio Ligi 1. Odao počast na snimku od skoro dva minuta, 25-godišnji napadač se zahvalio Ligi 1 putem trezvene poruke na kraju kojoj je poželeo sreću francuskom prvenstvu: »Hvala ti na svemu i srećno u budućnosti.»

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.