Divan kompliment Kajlijan Mbape na PSG

Real Madrid: Dolazak Kajlijana Mbapea imaće velike posledice po Belingema i Viniciusa Juniora!

Otkako je na kraju sezone zvanično objavio predstojeći odlazak iz Pari Sen Žermena, Kajlijan Mbape umnožio je pozitivne poruke o potezu prestonice. Štaviše, čak i ako crveno-plavi uskoro ostanu bez poslednjeg naslova, Mbape veruje da će PSG nastaviti da privlači velike zvezde.

„Klub će nastaviti da bude sjajan. To je klub koji privlači sjajne igrače. Da nas ja i ostali privlačimo, ne vidim zašto druge ne bi privukla činjenica da igramo u PSG, u Parizu. Ovaj klub će uvek biti poseban jer veliki igrači uvek žele da igraju tamo. », reče Bondynois mikrofonu emisije Svakodnevno.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.