Klub već odbio Kejlora Navasa

PSG: Kejlor Navas najavio i odlazak

Po završetku ugovora 30. juna, Kejlor Navas će napustiti Pari Sen Žermen. Golman, koji će imati prednost što je slobodan, moći će da preuzme novi izazov. Utorak El Chiringuito obelodanio da je San Dijego FC, MLS franšiza koja će početi 2025. godine, zaveden.

Nedavno se sa golmanom dovodio još jedan američki klub, tačnije Inter Majami. Ali tim sa Floride ne ћeli Navasa. Trener Tata Martino je bio taj koji je pričao sa njim Sport. „Nema potrebe da proučavamo (Kejlor Navasov) CV jer je on visoko rangirani golman, ali ne razmišljamo o zameni našeg golmana (Drejka Kalondera). Ne gledamo da ojačamo na cilju.“ Bivši golman Real Madrida se neće skrasiti u Majamiju.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.