OGC Nice: Frančesko Farioli ostavlja sumnju u svoju budućnost

OGC Nice: Frančesko Farioli ostavlja sumnju u svoju budućnost

Na čelu OGC Nice od početka sezone Frančesko Farioli je uspeo da kvalifikuje Aiglonse za Ligu Evropa završivši na 5. mestu. Posle prve polovine sezone koja je prkosila svim predviđanjima (2. na polovini sezone, pobeda na „Parc des Princes…“), 2024. godina je bila delikatnija za mladog italijanskog trenera. Nema razloga za brigu za njega koji je i dalje jedno od glavnih otkrovenja na poziciji trenera u Evropi ove sezone. Neizbežno je da su klubovi zainteresovani za njega kao što je Ajaks Amsterdam i njegova budućnost u Nici je u pitanju. Na ovo pitanje, Frančesko Farioli je još jednom šutnuo konzervu niz put.

„Već sam nekoliko puta morao da odgovorim na ovo pitanje. Ono što je važno nisam ja, to je tim. Samo želimo da završimo sezonu na najbolji mogući način“– odgovorio je na konferenciji za medije posle meča sinoć protiv PSG- a. Tehničar bi trebalo da razjasni svoju budućnost posle poslednje ligaške utakmice u nedelju. Florent Ghisolfi, sportski direktor OGC Nice, takođe odlazi.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.