TV prava: Francuska TV ulazi u ples

Liga 1: TV raspored za 33. meč

Nedelje su prošle i pre poslednjeg dana sezone francuskog šampionata, još uvek ne poznajemo emitera za sledeću sezonu (period 2024-2029). Dok Kanal+ i (beIN Sports nastavi da izaziva kontroverze) (https://www.footmercato.net/a1582129376417690696-le-dossier-des-droits-tv-de-la-ligue-1-au-coeur-dune-immense-polemique), novi igrač bi mogao da uđe u trku. Prema informacijama iz RMC Sport, France Télévisions želeo bi da se pozicionira za mnogo toga 5.

Kao TF1 za svoj šou Telefoot, osvajanje ove nagrade bi omogućio da se slike hrane TV časopisima, uključujući i „Tout le sport“ za Francuska 3 koji se emituje svakodnevno. Ako se napravi napredak na manjim placima, LFP još uvek čeka na većinu.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.