Rennes: Zagrejani Omari ima dodire u Engleskoj

Rennes: Zagrejani Omari ima dodire u Engleskoj

Ove sezone, Stade Rennais je prošla kroz sve faze. Međutim, Bretonci, koji su trenutno na devetom mestu na stajalištu, neće igrati u Kupu Evrope sledeće sezone. Strašno razočaranje, ali i loše vesti na sportskom i ekonomskom nivou. Usput Ouest-France rekao je juče da bi SRFC mogao da se rastane sa nekoliko igrača ovog leta.

Što se tiče zagrejanog Omarija, njegova budućnost zavisiće od ponuda koje će stići tokom vansezone. I postoji rizik da жe postojati. Prema našim informacijama, nekoliko klubova Premijer lige, čiji identiteti nisu procureli, zainteresovano je za 24-godišnjeg fudbalera (35 nastupa u svim takmičenjima ove sezone uključujući 33 starta, 1 gol i 1 asistenciju), čiji ugovor ističe u junu 2027.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.