PSG: Huan Bernat vodio Benfiku

PSG: Huan Bernat vodio Benfiku

Benfika će dva puta razmisliti pre nego što izabere PSG. Posle neuspešne pozajmice Džulijana Drakslera prošle sezone, huan Bernat ove godine je takođe fijasko. Često povređen, španski odbrambeni igrač je ove sezone odigrao samo 6 utakmica u svim takmičenjima. Nije igrao od 31. oktobra, više od 7 meseci. Težak udarac za Benfiku koji je računao na njega da zauzme poziciju levog beka.

Ove srede, U Bola piše da je tim sa sedištem u Lisabonu nezadovoljan i da želi da izbegne još jednu pozajmicu ove vrste sledeće godine. Pogotovo što je Bernat koštao malo novca. I zaista, portugalski mediji objašnjavaju da je Benfika morala da isplati polovinu plate koju prima u PSG (5,5 miliona evra), odnosno oko 2,75 miliona evra. On će se zbog toga vratiti u Pariz, gde mu ugovor ističe do 2025. godine. Ideja жe biti da naрemo izlaz za njega.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.