Nice-PSG: Žan-Kler Todibo je zgrožen

Liga 1: PSG se vraća na pobedničke načine i razbija C1 snove OGC Nice!

Nica je računala na pobedu protiv Pari Sen Žermena u nadi da će se vratiti u top 4 i igrati u Ligi šampiona sledeće sezone. Na kraju su Aiglonci pali kod kuće (1-2) i ostaće peti na stajalište bez obzira na sve. Pravo razočaranje za tim koji je monopolizovao podijum nekoliko meseci. Na kraju meča, odbrambeni igrač Žan-Kler Todibo bio je iznerviran mikrofonom Kanal+.

„Izgubili smo previše glupih lopti. Odbrambene greške, gubimo lopte koje ne bi trebalo da gubimo. Ceo tim je odigrao lošu utakmicu. Ne ciljamo nikoga, pobeđujemo i gubimo sa 11 ljudi. Nemamo mnogo toga da kažemo osim da smo razočarani i da bismo voleli da smo uradili bolje. Nema Lige šampiona? To je lično i kolektivno razočaranje. Kajaćemo se, ali se nadam da ćemo naučiti lekciju da napredujemo u našim karijerama. Imali smo dovoljno vođstva i na sreću jer sa rupom koju smo imali, ne bismo završili u prvih 5.“rekao je.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.