Brest se kvalifikovao za preliminarno kolo Lige šampiona!

Liga 1: Brest pretekao Rena do žice posle napadačkog festivala

Trenutno četvrti u Ligi 1, Stade Brestois garantovano igra u Ligi šampiona sledeće sezone. Bretonci su u sredu protiv Nice bili u prilici da prisustvuju pobedi PSG-a protiv Nice 2:1. Peto, Aiglonci neće moći da se pridruže Brestu poslednjeg meča.

Istorijski prvi kvalifikacije u Ligi šampiona za Brest, koji još uvek ne znaju da li će to biti za grupnu fazu ili treće preliminarno kolo. Sa 58 poena poput Lila i razlikom od +16 (protiv +18 za Doguese), Brest i dalje može da završi na podijumu. Brest će otputovati u Tuluz ove nedelje dok će Lil biti domaćin… Lepo.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.