Prozor za prenos RC objektiva: hipoteza o povratku Rafaela Varanea…

Prozor za prenos RC objektiva: hipoteza o povratku Rafaela Varanea...

„Završiću karijeru ili u Madridu, Mančesteru ili Lensu. Naravno, neću igrati za drugi klub. Ali Madrid, meni to deluje komplikovano, obično se ne vraćamo tamo. Najverovatnije danas ću završiti Mančester ili Lens.“, objasnio je Rafael Varane u intervjuu za GQ prošle godine u kojoj se rodom iz Lila otvorio o svojoj budućnosti. Ako nije planirao da završi karijeru, bio je dovoljno jasan šta očekuje za budućnost.

Saopštenje koje je izašlo poslednjih dana i koje ima smisla od objave njegovog odlaska iz Mančester junajteda na kraju ugovora na kraju sezone. Ne želeći da se pridruži egzotičnoj destinaciji, da li će se svetski šampion iz 2018. vratiti u svoj trening klub u narednim nedeljama? Ako ventilatori Objektiva već pljuju, ništa se ne radi daleko od toga.

RC Lens proučava izvodljivost povratka Rafaela Varanea

Ipak, reći da postoje velike šanse da vidimo Rafaela Varanea (31 godina) kako nosi „Sang et Or“ boje 13 godina posle poslednjeg meča sa Lensom (29. maj 2011. i teškog poraza protiv Nensi 4:0 u Ligi 1) danas deluje preuranjeno. Prema našim informacijama, klub Artesijan, koji još uvek nije preduzeo nikakve korake sa igračem, proučava izvodljivost XXL operacije koja ne bi nužno zavisila od budućnosti Kevina Dansa.

Da li će se Rafael Varane vratiti u RC Lens?


Generisanje slike koja je u toku

Zato moramo zadržati razum. Međutim, Varaneova velika želja da se vrati u RC Lens, činjenica da aktuelni 6. u Ligi 1 razmišlja da ga vrati i takođe nova dimenzija koju je klub sa severa uzeo već nekoliko meseci sada može da nahrani neke razloge za nadu. Budite nastavljeni.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.