Nica već razmišlja o post-Francesco Farioli eri

Nica već razmišlja o post-Francesco Farioli eri

Dok je Nica domaćin PSG večeras, ovaj poslednji meč kod kuće mogao bi da bude i poslednji za Frančeska Fariolija pred navijačima Alijanc rivijere. Odlaskom u Ajaks prema pisanju holandske štampe, italijanski trener bi već bio na potezu posle godinu dana sa Aiglonsima. Prema Tim, već se pojavljuju neki putevi koji će ga zameniti.

Imena koja su već pomenuta prošlog leta, pre dolaska Frančeska Fariolija, vraćaju se. Bruno Genesio i Régis Le Bris su možda ponovo razmotreni. Baš kao i Didije Digard, koji je već bio trener Nice prošle sezone. Njegov profil je interno atraktivan, jer je u poslednjoj fazi dobijanja trenerske diplome (BEPF).

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.