Nice-PSG: zvanična postava

Nice-PSG: zvanična postava

Poslednja deonica. Ako PSG otputuje u Nicu (start 21:00, meč koji sledi na FM) sa slobodnim umom, Aiglonci imaju pritisak na ovaj kasni meč 32. dana Lige 1. Peti sa 54 pts, Nica može da se vrati na jedan bod od Lila i Bresta, koji su se praktično kvalifikovali za Ligu šampiona, ako pobede večeras. Veliki izazov za OGCN protiv PSG već šampiona i fokusiran je na njihovo finale Coupe de France 25.

Za ovaj meč Frančesko Farioli ostaje u formaciji 4-3-3 i pravi promenu posle pobede protiv Le Havra (1-0) u petak, s tim da se Lotomba vratio u jedanaest na mestu Mendija sa desne strane odbrane. Todibo i Dante formiraju љtitu. Rozario je u pratnji Turama i Sansona u sredini dok će Boga i Čo animirati bokove. Mofi je u startnoj liniji napred. Na strani PSŽ-a odsutni su Lukas Hernandez, Dembele, Hakimi, Kolo Muani, Nuno Mendeš i Navas, kao i Kajlijan Mbape lakše povređen. Tenas je potvrđen na golu. Zague će igrati na desnoj strani odbrane sa Beraldom sa leve strane i kombinacijom Skriniar-Markinjos. Klasika u sredini sa Zaire-Emeri, Vitinhom i Ruizom dok napred Li i Barkola prate Ramosa.

Zvanične linije:

Lepo: Bulka – Lotomba, Todibo, Dante, Bard – Sanson, Rosario, Thuram – Cho, Moffi, Boga.

PSG: Tenas – Zague, Skriniar, Marquinhos, Beraldo – Zaire-Emery, Vitinha, Ruiz – Lee, Ramos, Barcola.

(Parions Sport en Ligne i Super Sport vam nude bonus dobrodošlice od 100€ i 10€ bez depozita sa šifrom FM10. Pobeda PSG-a ili Nice donosi 255€.)

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.