MHSC: Khalil Fayad prati VfB Stuttgart!

L1: Monpelje pobedio u Tuluzu i potvrdio njihov opstanak

Autor neverovatne sezone u Bundesligi koja će im omogućiti povratak u Ligu šampiona, VfB Štutgart se već priprema za sledeću sezonu i nameračio se na Kalida Fajada, perspektivnog franko-marokanskog veznog igrača iz Monpeljea. Uvek naklonjen francuskim igračima poput mnogih klubova Bundeslige, aktuelni 3. u prvenstvu već ima Francuza u svom timu i to ne najmanje pošto je to Enco Milot, autor velike sezone sa Švabijskim timom.

Stigavši sa dosta potencijala sa AS Monakom, Milot je dve sezone dao svoj trag pre nego što je postao ključni igrač u Štutgartu. Prema internom izvoru nemačkog kluba, Kalid Fajad, koji je poslednjih meseci dva puta menjao agente, interno ima svoje dvorjane. U ovom trenutku još uvek nije formulisan konkretan pristup za veoma tehničkog francuskog U20 internacionalnog veznog igrača, autora 3 gola ove sezone u L1 sa MHSC-om i koji je već procenjen na više od 5 miliona evra.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.