Tino Kadewere će ostati u Nantesu

Tino Kadewere će ostati u Nantesu

Stigao ove zime da ojača napad FK Nantes, Tino Kadewere je potpisao na pozajmicu sa opcijom kupovine od OL- a. Klauzula je upravo aktivirana sa proverenim održavanjem od ovog vikenda. Napadač Zimbabvea se sada dovodi u vezu sa „Kanarincima“ do 2027. godine i doneće nekoliko miliona Lionu.

Posle jakog starta, uključujući i protezu protiv Pau FC-a u Kupe de Fransu, Tino Kadewere je brzo izgubio mesto u startnoj postavci, uprkos promeni trenera. Bivši igrač Le Havra nije postigao gol od februara, što mu je jedini gol u Ligi 1 ove sezone.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.