Rems-OM: verovatni postrojavanje

OM: Pablo Longoria pod Aubameyang-ovim činima

Posle počasnog trčanja u Ligi Evropa, Olimpique de Marseille se prošlog vikenda vratio u Ligu 1. Stanovnici Narandžastog Vélodroma pobedili su Lorient sa 3:1 i nadaju se da će ovo nastaviti večeras u Remsu. Veoma važan meč za Feničane, osmi u L1 sa 47 bodova, a još uvek je u trci za plasman u kvalifikacije za Evropski kup. Da bismo to uradili, moraćemo da izbegnemo da upadamo u zamku SDR-a.

Za ovaj okršaj Žan-Luj Gasset bi trebalo da se kladi na 4-3-3 sa Pau Lopezom na golu. Ispred njega жemo naжi kvartet Merlin-Balerdi-Mbemba-Clauss. U sredini terena, Veretout, Kondogbia i Gueye bi trebalo da počnu. Konačno, Aubameyang će biti Luis Henrique i Ismaïla Sarr. Na drugoj strani, Rems bi takođe trebalo da igra u 4-3-3 sa sledećih jedanaest: Diouf-De Smet-Abdelhamid-Agbadou-Koné-Teuma-Stambouli-Munesti-Nakamura-Diakité-Ito. Odličan meč pratiti uživo na našem sajtu u 21h.

Parions Sport en Ligne i Super Sport vam nude bonus dobrodošlice u iznosu od 100€ i 10 € bez depozita sa šifrom FM10. Pobeda OM-a protiv vas može da vam zaradi do 215€, a Remsa do 310€.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.