Poverenje Bendžamina Stambulija o Tijagu Moti i PSG-u

Poverenje Bendžamina Stambulija o Tijagu Moti i PSG-u

Sada igrač Stade de Remsa od ove zime, Bendžamin Stambuli dobro poznaje Ligu 1. Trenirao je u Monpeljeu, defanzivni vezni igrač je tamo igrao četiri godine pre odlaska u Totenhem. Posle mešovite sezone, PSŽ misli na njega da završi svoj tim na sredini terena. Marseljeza je rođenjem prihvatila izazov 2015. godine, ali je morala da napusti prestonicu ali ne pre nego što je odigrala 40 utakmica pod Loranom Blanom. Brz stint (2015-2016), ali nagrada za 33-godišnjaka, koji kaže da je mnogo naučio uz Tijaga Motu.

„Tamo (u Parizu) sam mnogo naučio, posebno sa Tijagom Motom i njegovom taktičkom kulturom, sjajnim momkom sa kojim je bio težak protivnik. U PSG-u sam mogao možda još više da se istaknem, da pokažem više ličnosti“ rekao je novinama Tim.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.