OM: Frenk Mekort kandidat za kupovinu Tiktoka u SAD

OM: Frenk Mekort kandidat za kupovinu Tiktoka u SAD

Vlasnik OM-a Frenk Mekort redovno se navodi za prodaju kluba. Glasine koje se sve više pojavljuju kao stara morska zmija. Ameriиki biznismen veruje Pablu Longoriju da upravlja svojim interesima u Canebièreu. To mu omogućuje da vodi svoje druge poslove kao što je ova poslednja pomalo luda ideja, o kupovini Tiktokovih aktivnosti u SJEDINJENIM Državama. Informacije će vas možda nasmejati, ali 70-godišnji Bostonac je potvrdio vest putem saopštenja za javnost Projekat Sloboda, organizaciju koju je osnovao, a koja ima za cilj da preispita korišćenje interneta i njegovu budućnost.

„Sastavljam ponudu za TikTok da iskoristim ovu neverovatnu priliku da vratim ljude na vozače na mesto najpopularnije platforme društvenih medija. (…) Ovu potencijalnu akviziciju vidimo kao neverovatnu priliku da se kataliziziše alternativa aktuelnom tehnološkom modelu koji je kolonizovao internet.“, upozorava izvršni predsednik McCourt Globala. Operacija bi koštala oko 100 milijardi evra, što je zapanjujuća suma koju ne može sama da finansira. Partner je sa investicionim fondom Gugenheim Investments, Kirkland & Ellis, jednom od najvećih advokatskih firmi na svetu, kao i istraživačima u novim tehnologijama, akademicima i raznim zajednicama koje su prisutne na internetu pored javnih ličnosti.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.