Igrač duhova bi mogao da potpiše profesionalca u FK Nantes!

Nantes-Lil: Bilo je napeto između Olivijea Létnga i porodice Kita!

Mandat Valdemara Kite na mestu predsednika FK Nantes nije bio glatka vožnja. Često izdvojen od strane pristalica kluba iz Nantesa zbog odluka koje se često kritikuju, menadžer „Kanarinca“ je poslednjih godina ostao na tom putu uprkos mnogim krizama. Ali sada, 71-godišnji poljski biznismen još uvek donosi neke apsurdne odluke. To je još uvek slučaj sa igračem duhova u utorak. Zaista, prema informacijama izOuest-FranceKita želi da ponudi trogodišnji ugovor Lanselotu Karbonu.

Ovaj sin agenta, koji je u La Jonelière stigao 2020. godine, odigrao je samo 87 minuta za četiri godine. I dok se 20-godišnjak nije uklopio u planove kluba Loire-Atlantique, predsednik FK Nantes namerava da mu ponudi dugoročni ugovor sa profesionalcima. Odluka doneta jednostrano i koja ignoriše svaku sportsku logiku. Interno, o ovom izboru se priča o gradu pošto Poljak smatra Švajcarce „članom svoje porodice“.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.