Novi OL dres 2024-25 ulazi na scenu

Novi OL dres 2024-25 ulazi na scenu

Kraj sezone nužno podrazumeva predstavljanje novih dresova za sledeću sezonu. I dok su Liverpul i PSG posebno već predstavili svoje nove domaće majice, i drugi timovi rade isto, počev od OL-a, koji predstavlja novi dres koji će Aleksandar Lakazet & co nositi na stadionu Groupama sledeće sezone.

adidas OL Home Jersey 2024-25

„Kombinujući autentičnost kluba sa onim u gradu, u srcu modernog dizajna, dres je inspirisan dvema rekama koje prelaze metropolu: Ronom i Sanom. Poput reke i njene pritoke, dve crvene i plave pruge počinju od suptilnog V-vrata i trče niz dres dok se ne ujedine u njegovom centru, simbolizujući Ušće kao amblem grada Liona.“, piše u saopštenju za javnost kluba Rone. Crveno-plava boja umeće duž siluete, protežući se preko odgovarajućeg šortsa, upotpunjujući ukupan izgled ovog novog domaćeg kompleta 2024-25 Lion od strane adidasa, koji će prvi put nositi OL igrači protiv Strazbura poslednjeg dana šampionata 19.

Pronađite sve zvanične OL dresove, trenerke i robu na Foot.Fr prodavnici

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.