Ekipa PSG-a će se suočiti sa Nice, sa velikim odsustvima uključujući Kajlijan Mbapea

Ekipa PSG-a će se suočiti sa Nice, sa velikim odsustvima uključujući Kajlijan Mbapea

Pretučeni od Tuluza u nedelju na „Parc des Princes“ (3-1), PSG će večeras morati da se iskupi protiv Nice (21.00). Ključni meč za Aiglonce, još uvek u trci za Ligu šampiona, manje za Pariz, već krunisani šampion Francuske.

Za tu priliku je bez Kajlijan Mbapea i Ousmanea Dembelea sa kojima će Luis Enrike morati da se nosi. Bivši, žrtva problema sa levim udarcem, i drugi, žrtva povrede butine, zaista su pošteđeni utakmice. Kejlor Navas, koga je njegov trener prošlog vikenda pobedio protiv Tuluza, bio je bolestan prema jučerašnjem lekarskom izveštaju PSG-a, a neće moći ni da odgovori na poziv. Rendal Kolo Muani, Nuno Mendes i Ahraf Hakimi takođe nisu prisutni.

Parions Sport en Ligne i Super Sport vam nude bonus dobrodošlice u iznosu od 100€ i 10 € bez depozita sa šifrom FM10. Pobeda PSG-a ili Nice donosi 255€.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.