Rems: nema kontakta sa Lukom Elsnerom

Rems: nema kontakta sa Lukom Elsnerom

Za svoju prvu sezonu u vrhunskom letu sa HAC-om, Luka Elsner će uspeti u misiji održavanja kluba. Delo nagrađeno nominacijom za titulu najboljeg trenera u Ligi 1, konačno dodeljeno Eriku Roju.

Poslednjih nedelja čak se šuškalo da je Stade de Rems pokušao da priđe slovenačkom treneru kako bi zamenio Vil Stila, koji je početkom meseca dobio otkaz sa momentalnim dejstvom. Međutim, u mogućnosti smo da odbijemo ovu informaciju. Do danas nije bilo kontakta između uprave Remsa i trenera Normandije.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.