PSG: Finansijski razlozi za napetu razmenu između Nasera Al-Kalaifija i Kajlijana Mbapea

Slučaj Mbape predstavlja ozbiljan problem u svlačionici Real Madrida

Kraj priče između Kajlijan Mbapea i Pari Sen Žermena je krivudavije nego što se moglo pomisliti. Posebno sa predsednikom, Naserom Al-Kalaifijem. Njih dvojica su se objasnili u nedelju uveče, pred meč protiv Tuluza, posle snimka objave odlaska 25-godišnjaka. Ona nije uspela da se zahvali svom predsedniku, što posmatrači nisu učinili nezapaženo. Međutim, razlog za ovu napetu razmenu je prilično finansijski.

Zaista, kao što je naznačeno RMC Sport, cilj ove diskusije je bio da se reše poslednji ekonomski detalji odlaska Kajlijana Mbapea. Podsećamo, bivši Monegask će na kraju zakupa otići kao slobodan agent, a PSG neće dobiti nikakav novac. Važna tačka tiče se bonusa koje francuski internacionalac mora da vrati glavnom klubu, kako ne bi besplatno odlazio. Mediji obaveštavaju da je Mbape već ostavio 80 miliona evra klubu Ile-de-France, zbog čega je početkom sezone vraćen u grupu. Pregovori će se nastaviti narednih dana i trebalo bi brzo da se reše.

Parions Sport en Ligne i Super Sport vam nude bonus dobrodošlice u iznosu od 100€ i 10 € bez depozita sa šifrom FM10. Pobeda PSG-a ili Nice donosi 255€.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.