PSG: Luis Enrike izbegao temu Manuela Ugartea

PSG: Luis Enrike izbegao temu Manuela Ugartea

Govoreći na konferenciji za novinare u utorak uoči suočavanja sa Nice u kasnom meču 32. Upitan da govori o Manuelu Ugarteu, Asturijan je bio veoma jasan.

„Mislim da sada nije fer raditi individualnu analizu za takvog igrača. Odluke su tu, moramo da sačekamo da se ove tri utakmice odigraju kako bismo napravili što pravednije procenu. Naš cilj je da ekipa sledeće sezone bude jača. Radimo na tome od početka sezone. To je izazov, ali je veoma stimulatisan, spreman sam.“

Parions Sport en Ligne i Super Sport vam nude bonus dobrodošlice u iznosu od 100€ i 10 € bez depozita sa šifrom FM10. Pobeda PSG-a ili Nice donosi 255€.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.