Trofeji UNFP 2024: Luis Enrike reaguje na krunisanje Éric Roya

Luis Enrike ozbiljno refremutira igrače PSG-a

U ponedeljak uveče, Éric Roy je izabran za trenera sezone u Ligi 1. Mora se reći da njegov tim Brest zauzima četvrto mesto koliko i briljantno, ostajući dobro etabliran na vrhu tabele cele sezone uprkos mnogo nižem budžetu od ostalih klubova koji su navikli da igraju za evropska mesta. Francuski trener je bio ispred Luisa Enrikea, koji je želeo da mu pošalje poruku na konferenciji za medije u utorak.

„Zaista čestitam Éric Royu, koji je osvojio ovaj trofej na zaslužen način. Oni su jedan od osam timova sa najmanjim budžetom. Borili su se neverovatno. Pohvaljujem njega i ostale kolege koji su nam otežali posao. Oduševljen sam što sam osvojio šampionat sa superiornim timom u smislu budžeta.“, odgovorio je trener PSG kada su ga pitali o tome. Prilično fer plej Španca!

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.