Lil: uspešna operacija za Lukasa Ševalijea

Lil: Lukas Ševalije izašao sa veoma zabrinjavajućom povredom

U nedelju uveče, protiv Nantesa (2-1), golman Lila Lukas Ševalije (22 godine) doživeo je tešku povredu kolena posle izlaska iz vazduha, što ga je ostavilo neizvesnim za Olimpijske igre u Parizu 2024. Dvadesetdesioni golman ima povredu meniskusa i biće podvrgnut operaciji, što će ga držati van terena šest do osam nedelja.

Golman LOSC-a je na svom Instagram nalogu upravo objavio da mu je operacija kolena bila uspešna. „Sve je u redu. Veж se vraжam, prijatelji. Bićemo tamo i ništa nam neće nedostajati.“pisao je. Treba napomenuti da će zvaničnu listu za Olimpijadu između 20. maja i 2. juna otkriti Tijeri Henri i da povređeni igrač može da bude uklonjen sa liste do 23. jula, dan pre početka olimpijskog turnira.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.