PSG: Luis Enrike kovrdžavo odgovorio Vorenu Zair-Emeri

PSG: Voren Zair-Emeri, razlozi pada

Voren Zair-Emeri je sinoć izjavio u mešovitoj zoni, pošto je osvojio nagradu za najboljeg mladog igrača godine u Ligi 1, da želi da igra na Evropskom prvenstvu i Olimpijskim igrama. „O čemu si više mogao da sanjaš? Evro, Olimpijada, baccalaureate, imam mnogo toga da uradim. Učiniću sve što mogu da budem spreman, bilo da je na terenu ili van njega, posebno zbog tretmana. Mentalno sam jaka. Uspeće.“ Ali ovog utorka popodne, njegov trener Luis Enrike ga je malo reflektovao.

„Nisam znao ovu vest. Ne иitam novine, ne sluљam radio. Postoji jedna stvar, to je želja igrača i drugo, interesi kluba, koji plaća igrače. Volela bih da budem visoka, zgodna i poštena. Nisam toliko visok, mračan, ne toliko ružan. Uzimamo u obzir šta igrači žele, ali klub je taj koji ih plaća. Klub, koji je napravio veliku investiciju. Sa sportskim menadžmentom analiziraćemo svaku pojedinačnu situaciju. To ne sme da bude jednostrana odluka, mora da postoji konsenzus“– rekao je on na konferenciji za novinare.

Parions Sport en Ligne i Super Sport vam nude bonus dobrodošlice u iznosu od 100€ i 10 € bez depozita sa šifrom FM10. Pobeda PSG-a ili Nice donosi 255€.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.