Luis Enrike ozbiljno refremutira igrače PSG-a

Luis Enrike ozbiljno refremutira igrače PSG-a

Lebdi kao malo prazničnog vazduha iznad PSG kampusa. Već krunisani šampioni Francuske, igračima Luisa Enrikea ostale su još samo dve utakmice Lige 1 (sutra protiv Nice, pa u subotu u Mecu) i finale Kupe de Fransa protiv Olimpike Lionnais. Ako meč protiv Les Gonesa 25. maja neće uspeti da motiviše crveno-plave, to možda neće biti slučaj za sutrašnji meč u Nici.

U vreme kada Aiglonsi još uvek matematički mogu da stegnu top 4, Parizu ne preo ostaje ništa za šta bi igrao. Ali izgleda da je kopija data protiv Tuluza (1-3) naterala Luisa Enrikea da preusmeri svoje trupe. „Posle poraza od Tuluza, bio sam ljut, zgrožen. Ono što mi treba su motivisani igrači. Moraš da budeš drugačiji igrač.– rekao je on na konferenciji za novinare u utorak, nakon što je dao ozbiljno upozorenje svojim igračima.

Luis Enrike udara pesnicom o sto

„To je nešto što sam rekao mojim igračima. Svaki meč koji igrate u dresu PSG-a ne može biti bilo kakva utakmica. Ovaj meč nam neće dati ništa više jer smo osvojili ligu. Ali za deset dana, tu je finale (Coupe de France protiv OL) i ovakav meč nam daje samopouzdanje. Ne mogu svi igrači da igraju za PSG. Posvećenost, stav mora biti na maksimumu. To je ono što sam tražio otkad sam ovde. Onaj ko je tu samo kada je zainteresovan, nije zainteresovan i neće igrati za PSG. To je jasna i direktna poruka. Sutra ćemo igrati protiv Nice i želim takmičarski tim. Može da se desi da je tim bolji od nas, ali tim mora da bude do kluba i navijača. Ako neko to ne vidi tako, neće biti u budućim planovima PSG-a“., poverio se, pre nego što je zaključio.

„Važno mi je da znam ko želi da brani ovu majicu, ove boje, ko će dati 100 odsto čak i ako odigraju nevažan meč. On je igrač koga želim da predstavljam u klubu sledeće sezone. Sutra жe biti savrљeno da saznamo od иemu smo napravljeni. » Poruka je proљla. Jedanaest Parižana koji će biti postrojeni na Alianc rivijeri su upozoreni.

Parions Sport en Ligne i Super Sport vam nude bonus dobrodošlice u iznosu od 100€ i 10 € bez depozita sa šifrom FM10. Pobeda PSG-a ili Nice donosi 255€.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.