PSG: Novi ludi odgovor Luisa Enrikea Kajlijan Mbapeu

PSG: Novi ludi odgovor Luisa Enrikea Kajlijan Mbapeu

Luis Enrike će ovog leta ostati bez najboljeg igrača. Međutim, pariskom treneru će takođe sigurno biti laknulo što više neće biti preplavljen pitanjima o Bondynoisu sledeće sezone. Ovog utorka, na konferenciji za medije, Španac je upitan za budućeg igrača Madriđana, kao i kako vidi napadača u La Ligi. Taktičar je odgovorio na zany i ironičan način, kao što je navikao da radi kada ga neko pitanje nervira.

„Danas pada kiša, ali je i veoma lep dan jer možete da osetite ovaj drugačiji vazduh. Podseжa me na Gijon, moju zemlju. Odgovorio sam na pitanje koje mi savršeno postavljate.“– odgovorio je bivši španski trener. Prilično je jasno. Ili ne…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.