Sidi Bane mora da potpiše sa RC Objektivom

Sidi Bane mora da potpiše sa RC Objektivom

Kao što smo vam otkrili pre nekoliko nedelja, RC Lens je buktao iza kulisa i razgovarao sa nekoliko igrača. Jedan od njih жe potpisati sa artesijskim klubom. Za sada, to je prava opklada na budućnost.

Prema našim informacijama, Sidi Bane je zapao za oko jedinici za regrutovanje RC Lensa već nekoliko nedelja. Ovaj perspektivni 20-godišnji centralni odbrambeni igrač Senegalca, koji igra za BATE Borisov u Belorusiji, treba da se obaveže na Sever do kraja nedelje do 2028.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.