Medicinski izveštaj PSG-a

Real Madrid: 3 opcije za uvođenje Mbapea

Uoči suočavanja sa Nice na Alianc rivijeri, za kasni meč računajući za 32. meč u Ligi 1, Pari Sen Žermen je upravo objavio svoj tradicionalni medicinski post pred konferenciju za medije Luisa Enrikea.

I ovog puta, pariska ambulanta je dobro snabdevena. Pored dugoročnih povređenih (Kimpembe, Riko, Hernandez), Kajlijan Mbape, Ousmane Dembele i Kejlor Navas nisu učestvovali na današnjem treningu.

„Medicinski izveštaj u utorak, 14. maja tiče se Presnela Kimpembea, Serđa Rika, Lukasa Hernandeza, Ousmanea Dembelea, Kejlora Navasa i Kajlijan Mbapea.

– Presnel Kimpembe nastavlja svoj rad na oporavku.

– Serđo Riko nastavlja svoj program rehabilitacije.

Lukas Hernandez je započeo svoj protokol rehabilitacije.

– Žrtva udarca u levu butinu tokom meča protiv Tuluza, Ousmane Dembele ostaće danas u sali.

– Iii, Kejlor Navas se odmara danas.

– Žrtva nelagodnosti u levom skočnom zglobu, Kajlijan Mbape će danas ostati na lečenju.“

Parions Sport en Ligne i Super Sport vam nude bonus dobrodošlice u iznosu od 100€ i 10 € bez depozita sa šifrom FM10. Pobeda PSG-a ili Nice donosi 255€.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.