PSG: Siril Hanuna upucao Kajlijan Mbapea

PSG: Siril Hanuna upucao Kajlijan Mbapea

Kajlijan Mbape (25 godina) je sinoć krunisan za najboljeg igrača Lige 1 na ceremoniji UNFP trofeja. Francuz je održao dug govor, gde se zahvalio predsedniku PSG. Što nije učinio u petak kada je najavio odlazak iz glavnog kluba. Stav koji se smatra skandaloznim od strane Sirila Hanune, domaćina TPMP-a koji je blizak Naseru Al-Kalaifiju. „Svi osim mog prijatelja koga volim, predsednika Nasera Al-Kalaifija. Upropastio mi je vikend. Bio sam izuzetno ljut.– rekao je pre nego što je pustio.

« Uvek branim svoje prijatelje, veoma sam blizak sa Naserom. Strejt je, nema zabune. Neprihvatljivo je to љto se desilo. On te je doveo, on ti je dao najveжi ugovor. Ne bih ga ni igrao u nedelju protiv Tuluza. Ne bih igrao protiv njega (u finalu Coupe de France 25. maja protiv OL-a, napomena urednika), nikada u životu. Nema čak ni debate (…) Imao sam Nasera na telefonu, rekao sam mu: „Nisi osvojio Ligu šampiona sa Kajlijanom, pobedićeš bez čitanjai“. Na kraju, Hanuna, koji je takođe blizak Didijeu Dešampu, pustio je „šaljivdžiju“ kada su ga pitali šta trener Les Bleusa misli o najavi KM7.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.