Monako u veoma naprednim razgovorima sa Mizunom

Monako u veoma naprednim razgovorima sa Mizunom

Direktor marketinga i prihoda AS Monaka, Tibaut Čaletard, potvrdio je prošlog decembra pokretanje tržišnih konsultacija za svoj ugovor o snabdevaču opremom. „Naš ugovor sa Kapom ističe u junu 2025. Pokrenućemo tržišnu konsultaciju kako bismo otvorili mogućnost drugim proizvođačima opreme da se pridruže imidžu brenda AS Monaco. Kappa je savršeno svestan toga i uprava brenda, sa kojom imamo odličan odnos, razume želju kluba da se oglasi na tržištu“.

Pre nekoliko meseci podelili smo sa vama razgovore sa nekoliko proizvođača opreme, uključujući i Adidas, koji je već u prošlosti opremio ASM. Ali prema našim informacijama, to je Mizuno, brend nastao 1906, koji bi trebalo da postane sledeći snabdevač opremom kluba, od sezone 2025-26. Zaista, trenutno se odvijaju veoma napredni razgovori između raznih stranaka i trebalo bi, ako se ne postigne neverovatan preokret u poslednjem trenutku, da dovedu do sporazuma. Sveže kvalifikovan za Ligu šampiona, AS Monako bi se pridružio Laciju Rimu (Serie A) ili Augsburgu (Bundesliga), među timovima koji su prošli sa Mizunom, japanskim proizvođačem sportske opreme međunarodnog ugleda, posebno prepoznatim po kvalitetu svojih proizvoda.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.