Govor Kajlijana Mbapea pomerio Španiju, nova neobična destinacija Žozea Murinja

Govor Kajlijana Mbapea pomerio Španiju, nova neobična destinacija Žozea Murinja

Mbape već čini Madrid ponosnim

Kajlijan Mbape je sinoć izglasan za najboljeg igrača Lige 1, bez mnogo iznenađenja. U svom govoru, PSG-ovaj broj 7 je ponovo potvrdio da će napustiti Ligu 1, ne otkrivajući svoj budući klub. Prema pisanju madridske štampe, Real Madrid bi mogao da komunicira o potpisivanju Kajlijana Mbapea za samo nekoliko dana, posle finala Lige šampiona. Za novine Marca, «Mbape već razmišlja kao navijač Real Madrida». «Može da ode uz uzdignute glave„, piše list, kako je i sam Mbape najavio. Novinari, iz pro-madridih medija, kažu da im je zabavno da vide Mbapea kako se smeje svakom pitanju o njegovoj budućnosti. Na medijskoj strani ACE, pozdravljamo doslednost Kajlijana Mbapea koji je otišao za svoju 5. titulu najboljeg igrača šampionata Francuske. Za španski dnevnik, »jedan je od najboljih na svetu i uskoro u LaLigi».

Mourinho će se testirati u Turskoj

Na naslovnoj strani Fotomaç Ovog utorka, nalazimo izvesnog Hoze Mourinhoa. Aziz Jildirim, koji se ponovo kandidovao za predsednika Fenerbahčea, dao je šokantne izjave i predstavio da je u kontaktu sa portugalskim menadžerom. Njih dvojica su se, kako se izveštava, sastali prošle nedelje i razgovarali o njegovom mogućem dolasku na 2 sata. Aziz Jildirim je obećao Murinjou velika potpisivanja ako pristane da se pridruži turskom klubu.

Porto će pokušati sve za Vitor Roquea

FK Porto ima važan predlog za FK Barselona. Prema informacijama portugalskih medija U Bola, Dragoesi žele da pozajme mladom napadaču Vitoru Rokeu opciju kupovine. U zamenu za to, Porto je spreman da smanji svoje zahteve da proda Pepê Barçi. U ovom trenutku portugalski klub ne želi da pregovara ispod 60 miliona evra za 27-godišnjeg brazilskog vinera.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.