Trofeji UNFP- a: Šala Ousmane Dembélé o Budućnosti Mbappéa

Trofeji UNFP- a: Šala Ousmane Dembélé o Budućnosti Mbappéa

Ousmane Dembélé je prošlog leta stigao u Pari Sen Žermen i u Parizu je proveo samo jednu sezonu sa svojim velikim prijateljem Kajlijanom Mbapeom. Ovaj poslednji je najavio odlazak iz prestonice ovog leta, a završio je na visokom nivou titulom šampiona Francuske sa svojim timom – potencijalno čekajući Kupe de Frans – i titulu najboljeg igrača sezone. On će se pridružiti Real Madridu u narednim nedeljama, čak i ako je želeo da održi neizvesnost u životu sinoć na ceremoniji dodele trofeja UNFP.

Njegov saigrač iz PSG-a, Ousmane Dembélé, više je voleo da bude ironičan u pogledu situacije kada su ga pitali za informacije. „Nemam šta da kažem“– rekao je prvo sa osmehom, pre nego što se našalio ispred skupštine. „Marsel Desailly je to rekao, savetovao ga je da ode u Saudijsku Arabiju“, on je potom izbrbljao, izazivajući smeh iz sobe. Kajlijan Mbape ne bi trebalo da posluša savet Marsela Desailija.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.