PSG: Žan-Mišel Larqué oštro kritikovao upravu Nasera Al-Kalaifija

PSG: Žan-Mišel Larqué oštro kritikovao upravu Nasera Al-Kalaifija

Poslednjih dana, odnos između Kajlijan Mbapea i Nasera Al-Kalaifija bio je predmet mnogo diskusije. Kada je najavio odlazak, uskoro bivši napadač Pari Sen Žermena nije uspeo da se zahvali svom predsedniku, što je razljutilo ovo drugo. Njih dvojica bi se objasnili u nedelju uveče, na marginama meča protiv Tuluza, a ton bi se podigao. Ovu informaciju je klub konačno demantovao. Ova tenzija ilustruje loše upravljanje slučajem Mbapea od strane predsednika kluba prema Žan-Mišelu Larku.

„Krivim sve. Prvobitni greh, a ovo je okultna greška, je Naser Al-Kalaifi sa Mbapeom i dresom iz 2025. godine (tokom njegovog poslednjeg produžetka) (…) Nije zamišljao da će se potpisivanjem bilo čega okrenuti protiv njega.“, prokomentarisao je konsultant za vazdušne talase RMC. Napet kraj avanture između njih dvojice.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.