Lille, UNFP Trophies: Rémy Cabella smashes Gianluigi Donnarumma

Lille, UNFP Trophies: Rémy Cabella smashes Gianluigi Donnarumma

U ponedeljak uveče, ceremonija dodele trofeja UNFP 2023-24 nagradila je najbolje igrače sezone Lige 1. Logično, Kajlijan Mbape (PSŽ) izabran je za najboljeg igrača sezone, dok je Erik Roj (Brest) osvojio trofej za najboljeg trenera. Za trofej za najboljeg golmana Šampionata pobednik je Đanluiđi Donnarumma (PSG) Marko Bizot (Brest), Marsin Bulka (Nica), Lukas Ševalije (Lil) i Bris Samba (Objektiv).

I nije se svima svidelo. Remi Kabela (34) osudio je glasove igrača za golmana PSG-a. Prema rečima veznog igrača Doguesa, njegov golman Lukas Ševalije i golman Bresta Marko Bizot bili su legitimniji za pobedu. „Da igrači Lige 1 ne bi stavili Lukasa Ševalijea za najboljeg golmana… Nismo videli isto prvenstvo, mislim da zaslužuje pobedu 100 puta! Prestanite da sude po klubu jer je čak i (Marko) Bizot imao bolju sezonu, ali igra u Brestu… Da igrači ne bi izračunali“rekao je. Italijanski golman će ceniti…

Remy Cabella, na Instagramu

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.