Kajlijan Mbape nije iznenađen nedostatkom počasti PSG-a

Real Madrid: Kajlijan Mbape će uzeti veliko smanjenje plate...

Prošlog petka Kajlijan Mbape je zvanično objavio odlazak iz Pari Sen Žermena na kraju sezone. Međutim, u nedelju uveče, osim tifoa iz KUPA, crveno-plavi napadač nije dobio nikakvu počast od svog kluba, verovatno zbog ispadanja sa Naserom Al-Kalaofijem. Na marginama UNFP trofeja, Mbape je rekao da ga to nije iznenadilo.

„Više me ništa ne iznenađuje (smeh). Trener mi je dao priliku da igram kod kuće, i zahvaljujem mu se. To je veж bio luksuz. Trudio sam se da uživam u svakom trenutku na ovom stadionu koji će mi jako nedostajati. Veoma zahtevna publika, ali ona koja samo želi da te voli“, rekao je on na Prajm video.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.