Trofeji UNFP 2024: Vinsent Labrune traži od Kajlijan Mbapea da se vrati u Ligu 1

Trofeji UNFP 2024: Vinsent Labrune traži od Kajlijan Mbapea da se vrati u Ligu 1

Željno iščekivano večeras na trofejima UNFP-a, Kajlijan Mbape priča o tom gradu otkako je otišao iz Pari Sen Žermena kao zvaničnik. A večeras mu je šef LFP-a, Vinsent Labrune, poslao poruku i zamolio ga za malu uslugu…

„Ono čega se pre svega sećam je da je Kajlijan ostao sedam godina. Mogao je da izabere da ode. Učinio je da Liga 1 i Francuska zablistaju. Za sve ove magične trenutke, želeo sam da ti se zahvalim. Takođe sam želeo da se zahvalim vašem klubu i vašem predsedniku Naseru Al-Kalaifiju, koji su to omogućio. Želim vam da ostvarite svoje snove i želim vam svima da se vratite posle jer priča nije gotova. Nadam se da ćemo se ponovo videti.“, rekao je mikrofonu Prajm video.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.