Oproštajna poruka Lajvina Kurzave PSG-u

Oproštajna poruka Lajvina Kurzave PSG-u

Regrutovan od strane Pari Sen Žermena 2015. u zamenu za 25 miliona evra, Lajvin Kurzava je proveo devet godina u prestonici. Po strani nekoliko godina, levi bek pod ugovorom do sledećeg juna napustiće Crveno-plave. Bivši Monegasque je objavio oproštajnu poruku.

„Za tebe, Pari Sen Žermen…“ Srcem ispunjenim emocijama pišem ovaj tekst. 9 godina provedenih u PSG-u nije ništa. Imao sam veoma lepe trenutke, kao i neke teške. Ali znaj da je ljubav koju gajim prema PSG iskrena. Tokom ovih godina, odrastao sam sa tobom, postao sam otac dva puta u ovom prelepom gradu. Odlazim sa glavom punom uspomena i verujte mi svaki put kada nosim ovaj dres, oduvek sam želela da dam najbolje od sebe i pre svega bez varanja. Znam da je naša veza ponekad bila komplikovana, ali treba da znate da se sećam samo pozitivnog i da sam bila privilegovana što je Park bio moj dom tokom ovih godina. Posle toliko godina nedaća i borbi, okreće se stranica. Posebno bih želeo da se zahvalim saigračima, stručnom štabu, klubu i navijačima. Igrači su u prolazu, ali PSŽ ostaje sjajan. OVO JE PARIZ., objavio je na svojim društvenim mrežama.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.