PSG: Šokantna slika Presnel Kimpembeove Ahilove tetive

PSG: Šokantna slika Presnel Kimpembeove Ahilove tetive

15 mečeva u 20 meseci takmičenja. Za fudbalera, čekanje je beskrajno. Kroz ovo prolazi Presnel Kimpembe. Na kraju sezone van, francuski odbrambeni igrač se oporavlja od teške povrede Ahilove tetive. Dok je PSŽ bio šampion Francuske po 12. put u svojoj istoriji, 28-godišnjak je napisao poruku na Instagramu.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by PRESNEL KIMPEMBE (@kimpembe3)

To mu je takođe bila prilika da pokaže u stanju Ahilovu tetivu posle operacije. Slike koje nije lepo videti, ali koje su propraćene lepom porukom da čestitaju njegovom timu: »Još jedan naslov. I 50-ti za istoriju. Teška sezona, ali ispunjena učenjem na ličnom nivou. Još uvek 1 da odemo i okupimo se. „Svaka prepreka jača odlučnost“ Hvala na nepokolebljivoj podršci! evo PARIZA#LAFORCE»

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.