Okršaj NAK-Mbappé: Odgovor PSG-a

Okršaj NAK-Mbappé: Odgovor PSG-a

Ovo su večernje vesti. Dok je čekao mogući odgovor Kajlijana Mbapea večeras tokom trofeja UNFP-a, pariski napadač bi imao prilično nasilan okršaj sa svojim predsednikom neposredno pred meč protiv Tuluza. Deo informacije na koju je glavni klub želeo da reaguje. I nezadrživo, Crveno-plavi su demantovali ovaj okršaj.

„Srceparajuće je videti lažne vesti koje kruže večeras. Nije bilo spora između igrača i predsednika. Oni su se redovno sastajali pre mečeva kako bi finalizli uslove odlaska na kraju sezone. Svaki meč je bio konstruktivan i pun poštovanja, uključujući i pre sinoćnje utakmice“., pariski klub je potvrdio da RMC Sport.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.