Trofeji UNFP 2024: Pristalica izneo zahtev Didijeu Dešampu

Trofeji UNFP 2024: Pristalica izneo zahtev Didijeu Dešampu

Stigavši u Pavillon d’Armenonville, Didije Dešamp je počeo da daje autograme prisutnim pristalicama. A jedan od njih ga je zamolio da bude trener Bredlija Barkola na Euro 2024.

Selektor reprezentacije Francuske nije propustio poziv UNFP trofeja.

Predsednik LFP čestitao je francuskim klubovima koji su učestvovali u Evropskom kupu ove sezone. „Ne ponos, već zadovoljstvo. Sve što radimo u smislu reforme na nivou Prvenstva, pomeranje na 18, je sa jednim ciljem: da pokušamo da nastupimo bolje u evropskim takmičenjima. Želeo bih da čestitam svim našim klubovima, bez izuzetka, na njihovim nastupima ove sezone, uprkos očiglednim razočarenjima od prošle nedelje“., rekao je Tim.

Nominovan za titulu najboljeg mladog igrača godine, prisutan je i Rejan Čerki iz Liona

Ceremonija dodele trofeja UNFP-a dovodi do završnice priprema za ovo 32. izdanje, koje će se održati ovog ponedeljka uveče u Pavillon d’Armenonvilleu u Parizu. Uredništvo Merkato za stopala je prisutan na licu mesta kako bi ovo prelepo veče za život za francuski fudbal.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.