PSG: Izbio nasilni okršaj Kajlijana Mbapea i Nasera Al-Kalaifija!

PSG: Naser Al-Kalaifi uzima slučaj Mbapea u ruke

Kajlijan Mbape je iznenadio Pari Sen Žermen. Bilo je to jedva 20 časova prošlog petka kada je broj 7 glavnog kluba napravio odlazak iz kluba zvanično na kraju sezone, dva dana pre poslednje utakmice na „Parc des Princes“ protiv Tuluza. Oslobođen bilo kakvog ugovora, Bondynois je potvrdio da neće produžiti zakup, bez navođenja svoje buduće destinacije (a to će biti Real Madrid). I iznad svega, bez ikakvih reči za svog predsednika, Nasera Al-Kalaifija.

„Zdravo svima. Hteo sam da ti se obratim. Dugo vremena sam upozoravao da ћelim da se obratim svima vama. To je to, ovo mi je poslednja godina u Pari Sen Žermenu. Neću da produžim i završiću svoju avanturu za nekoliko nedelja. Moj poslednji meč na „Parc des Princes“ biće u nedelju.“– rekao je on u videu objavljenom na njegovim društvenim mrežama. Sa strane kluba, radio tišina. Nije poruka posle Mbappéove publikacije.

„Zidovi su se zatresli“

Juče je atmosfera bila pomešana. Zviždao je deo javnosti kada su najavljeni postrojavanje, Bondynois je tada imao pravo na tifo na svoju slavu od strane KUPA. A onda, ništa, ni jedan jedini omaž PSG-u. I to sa dobrim razlogom. Le Parisien Kaže nam da se Mbape sukobio sa Naserom Al-Kalaofijem pre meča. Sat vremena pre meča, NAK je tražio da se sastane sa svojim igračem u Parcu. Katari su želeli da imaju objašnjenje za ovaj video i da znaju zašto mu Francuz nije uputio ni reč zahvalnosti. Ton između njih dvojice bi se onda veoma brzo podigao i izbio bi okršaj.

Prema rečima svedoka scene opisane kao nasilne, „zidovi su se zatresli“. Nasilno objašnjenje koje bi odložilo početak zagrevanja tima Luisa Enrikea. Okršaj koji je definitivno zapečatio razvod između dvojice muškaraca koji su postali nepomirljivi od ove zime i Mbapeove najave da želi da napusti klub. Očekuje se večeras da na UNFP trofejima osvoji novu titulu najboljeg igrača sezone, da li će Kajlijan Mbape izaći na parket da se osvrne na težak oproštaj sa PSŽ-om?

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.