Monako: Najava Tijaga Skura za budućnost Fofane i Bena Jedera

Monako: Najava Tijaga Skura za budućnost Fofane i Bena Jedera

Zahvaljujući velikoj pobedi u Monpeljeu u nedelju (0-2), AS Monako je overio svoje drugo mesto u Ligi 1 i samim tim i njihovu direktnu kvalifikaciju da naredne sezone igraju u Ligi šampiona. Klub kneževine će sada moći da radi na prozoru transfera pre nego što započne ovu novu evropsku kampanju. I upravo, posle pobede u Monegasqueu, Tijago Skuro, direktor fudbala Monegaskija, dao je naznake o budućnosti Jusufa Fofane (pod ugovorom do 2025) i Visama Bena Jedera (na kraju njihovih ugovora), obojica su najavljeni za odlazak.

„Cilj kluba svršimo pre svega i iznad svih tema. Počećemo da razgovaramo o svim pojedinačnim pitanjima. Situacija u Youssoufu (Fofana) je jedna, a visam (Ben Yedder) je druga. Nismo želeli da predviđamo bilo kakve individualne potrebe, jer smo želeli da uradimo stvari za klub. Sada ćemo imati vremena da razgovaramo o tome na osnovu slučaja. Na kvalitet kluba i ekipe neće uticati nijedna pojedinačna odluka. U stanju smo da zamenimo i nastavimo da igramo na visokom nivou, kao što smo to uradili ove godine. Naravno da imamo planove, ali radimo na tome interno.“– objasnio je u mešovitoj zoni. Dovoljno da ostave veliku sumnju u svoju budućnost u Monaku.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.