PSG je pronašao svog novog najavljivača

PSG je pronašao svog novog najavljivača

Sinoć se glas Parc des Princesa, Michel Montana, povukao posle 26 godina dobre i lojalne službe. Odata mu je počast, posebno od strane igrača i kluba. Da bi ga zamenili, francuski šampioni će se kladiti na dobro poznat glas s obzirom da je to maks (54 godine) prema RMC Sport.

Bivšu radio voditeljku, pre svega na Zabavnom radiju, ali i na televiziji, bivši di-džej preuzeće od Mišela Montane, koga je već u par navrata zamenio. Zvanični najavljivač reprezentacije Francuske od 2010. godine, tokom utakmica na Stad de Fransu, Maks je već bio zaposlen u PSG-u kako bi dao glas tokom utakmica ženske reprezentacije PSG i muške reprezentacije rukometne sekcije PSG.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.