PSG: Danijel Rajolo se ponovo sukobio sa Luisom Enrikeom

PSG: Danijel Rajolo se ponovo sukobio sa Luisom Enrikeom

Pari Sen Žermen je sinoć proslavio titulu u Ligi 1, za ono što je bio poslednji meč Kajlijana Mbapea na „Parc des Princes“ u dresu Ile-de-France. Ipak, partija je delimično bila razmažena ovim porazom kod kuće protiv Tuluza (pogledajte rezime). PSŽ, uglavnom rekonstruisan, priznao je još jedan poraz u ligi, što je iznerviralo Danijela Rajola. On je posle meča izrazio nezadovoljstvo upravom Luisa Enrikea, pariskog trenera.

„Preokret, svežina, biće nam bolje u februaru ali još bolje u maju, mitovi u svim pravcima, biće potrebno mnogo vremena da ljudi shvate, ali polako i tiho svi će doći do njega. Na klupi PSG-a je momak koji nije ono što misli da jeste“, izrazio urednik na X.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.