PSG: Nordi Mukiele savladao novu titulu prvaka Francuske

PSG: Nordi Mukiele savladao novu titulu prvaka Francuske

Prisutan u mešovitoj zoni posle poraza Pari Sen Žermena (1-3) protiv Tuluza na Matchday 33 od Lige 1, Nordi Mukiele se osvrnuo na sinoć Kajlijan Mbapea na „Parc des Princes“. To je takođe bila prilika da Parižanin punog beka priča o svojoj komplikovanoj sezoni i da uživa u dvanaestoj šampionskoj tituli Francuske u istoriji glavnog kluba…

„Uvek je posebno doći i osvojiti šampionat. Nije lako prvenstvo. Znamo da drugi ljudi kaћu da je to lako prvenstvo, ali nije. Veoma je komplikovano, patili smo. Znamo da nismo imali baš dobar početak sezone ali smo to nadoknadili. Bili smo dosledni posle toga uprkos današnjem porazu, koji nije dobar da savladamo ovu titulu, ali je ipak savladamo jer je titula i dalje savladana, slavi se, bez obzira na koju“.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.