OM: Jean-Louis Gasset zahvaljuje Vélodrome

OM: Žan-Luj Gasset poziva na jedinstvo da bi se završilo na visokom nivou

Olimpique de Marseille je sinoć pobedio kod kuće protiv Lorienta (vidi rezime) i još uvek ima sve šanse da zaigra u Evropskom kupu sledeće sezone. Oni će morati da dobiju poslednje dve utakmice da bi to uradili, obojica daleko, u Remsu i Le Havru. Zbog toga je to bio poslednji u sezoni na Vélodromu za trenera Žan-Luja Gaseta, koji posle jučerašnjeg meča nije uspeo da pohvali navijače Marseja.

„Morali smo da završimo sa dobrom notom, jedan smo od dva najbolja tima kod kuće i imali smo mnogo toga da nadoknadimo. Apelovao sam na narod, i javnost je, kao i obiиno, bila iza nas. U početku smo bili plašljivi, ali je sa stadiona bila poruka: ‘Pusti’. Odigrao sam 10 mečeva ovde na Vélodromu, i uvek smo bili emotivni, u magiji“, prokomentarisao je 70-godišnji trener medijima. Navijači će to ceniti, pogotovo što je klub odmakao ove sezone.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.