PSG: Zvižduci za Kajlijan Mbape šokirali Madrileñose!

PSG: Zvižduci za Kajlijan Mbape šokirali Madrileñose!

Kylian Mbappé se sinoć čudno oprostila. Deo javnosti, kao i KUP, želeo je da mu oda počast kroz tifo i pesme. Međutim, kopilano mu je zviždao i drugi deo pariskih navijača koji su juče bili prisutni na „Parc des Princes“, koji poslednjih godina nisu mogli da svare njegov odlazak u Madrid i njegov stav na tu temu. Veče koje logično izaziva reakciju iz Madrida, gde već čekamo Bondynois raširenih ruku. Madridskim medijima nije promakao mrva onoga što se juče dogodilo.

„Ultrasi PSG-a su pripremili spektakularan tifo, što je i samog napadača iznenadilo, ali mu je ostatak stadiona posvetio zaglušujuće zvižduke kada je njegovo ime saopštio najavljivač“, objašnjava na primer Defensa Central. „Mbape se oprašta od Parc des Princesa sa podeljenim tribinama: ultrasi izvlače tifo, ali on prima zvižduke“, reče SER katanac.

Španija ne razume zašto PSG nije odao poštu Mbapeu

„Tužan oproštaj za Mbapea“, sumira Marca, što takođe evocira ovu razdvojenost među pariskim navijačima, sa pro-Mbappé i anti-Mbappé. Sa svoje strane, dnevni ACE ističe činjenicu da klub nije odao nikakvu zvaničnu počast igraču. „Gorak oproštaj“, objašnjava madridski list.

Mnogi ne razumeju zašto PSG još uvek nije zaista komunicirao, niti je delovao u pogledu odlaska one koja je toliko godina bila njen najbolji igrač. U Kataloniji mediji Sport čak ide toliko daleko da ističe da je najavljivač Parca, Mišel Montana, dobio bolje priznanje od napadača francuskog tima. Ali Mbape to zna, na strani Bernabeua, oni takođe mnogo vole da zvižde kada stvari krenu naopako…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.