Video: PSG izložio svoj neverovatan kabinet za trofeje

Video: PSG izložio svoj neverovatan kabinet za trofeje

Da bi proslavio 12. titulu prvaka Francuske u svojoj istoriji, Pari Sen Žermen je svojim fanovima ponudio izuzetan šou pod muzičkim pravcem francuskog kompozitora i dirigenta Tomasa Rusela uz podršku svog glavnog partnera Katar ervejza. To je takođe bila prilika za glavni klub da izloži svoj neverovatan trofejni kabinet.

Suočavajući se sa kutcima Auteuila, Parižani su uspeli da proslave ovo novo nacionalno osvešćivanje, istovremeno prikazujući sve titule koje su se osvajale poslednjih godina. Snažan imidž onoga što će ostati jedno od najskupljih večeri QSI ere. Jedina loša strana? Izostanak Nasera Al Kalaifija, koji je navikao da bude na podijumu da slavi zajedno sa svojim igračima. Objava Kajlijan Mbape svakako nije povezana sa ovim…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.